Leuke Projecten

Blik op de Dom x Chocolate Explorers

Ik heb een chocolaatje van de domtoren ontworpen en een mal laten maken. The chocolate explorers met hun MESJOKKE chocolade maken hier heerlijke chocolaatjes van op bestelling.


De Burgemeester van Utrecht

Bij de introductie van een nieuw chocolade merk MESJOKKE van onze vrienden van The Chocolate Explorers ook meteen de mogelijkheid gekregen ons Blik op de Dom bakblik aan te bieden aan onze Utrechtse Burgemeester Jan van Zanen.


Streekmarkt 2014

We staan op de Streekmarkt van 4 mei 2014 in Utrecht (Mariaplaats) Daar kunt u ons
vinden met de verkoop van ons “Blik op de Dom” bakblik, de DomCake, het Utrechtsch Lievertje en met speciaal voor ons bakblik ontwikkelde cakemixen.


Blokken Domtoren

Er was feest op de domtoren en wat is een domtorenfeest zonder onze mooie toren van blokjes. De hele maand maart was hij te bewonderen bij het VVV Utrecht (onder de dom) De toren is 1,50 meter hoog en bestaat inmiddels uit 8423 blokjes.


FOODart in Utrecht: eetbare domtoren nu te bewonderen in Hoog Catharijne.

Vanaf 7 december is er in het Godebaldkwartier van Hoog Catharijne een gigantische eetbare domtoren te bewonderen. Twee Foodartists van DomVorm Creative Studio en Food Jazz & DJ’s hebben hun krachten gebundeld om dit unieke project tot stand te laten komen. Meer dan 100 man-uren, 5000 voedsel-elementen, 12 kg lijm en tomeloos geduld waren nodig om dit project te realiseren. Maar het resultaat mag er meer dan zijn! De eetbare domtoren wordt van binnenuit verlicht waardoor o.a. de glas-in-lood ramen van wine gums prachtig uitkomen. Als voorbijganger kun je er haast niet meer omheen: de eetbare domtoren is DOMweg de lekkerste!

Onze domtoren van snoep is nu helaas nergens tentoongesteld. Suggesties zijn welkom, de toren ziet er nog steeds smakelijk uit.